MALZEMELER
1 bardak tel şehriye
1 bardak pilavlık bulgur
tereyağ 
sıvı yağ 
 1 adet knor bulyon yada tavuk suyu
YAPILIŞI
 sıvı yağda tel şehriyeyi kavurun üzerine bulguru ilave edin karıştırın az kavrulsun 1 kaşık tereyağ ilave edin  suyunu ve tuzunu verin  3 bardak yeterli  bulyonu  koyup ocağın altını kısın suyunu çekince ocağı kapatın biraz demlensin  servis yapın. 
AFİYETOLSUN
4 yorum:
ellerine sağlık ablacım
sevgiler
Müjgancım, ben bu tadı öğreneli çok olmadı, meğer ne de güzel oluyormuş.Ellerin dert görmesin
ellerinize sağlık lezzetli görünüyor :)) Sevgilerimle...
Ben de sik yaparim bunu cok pratik oluyor, ellerine saglik ablacim. Opuyorum, sevgiler...
Yorum Gönder