"Bu tarifi Gelibolu 17 ve Cafemis'in ev sahipliğini yaptığı Ramazan Etkinlikleri-1’e gönderiyorum.http://cafemis.com/
MALZEMELER
yufka
tahin helvası
üzeri için pudra şekeri
kızartmak için sıvı yağ
YAPILIŞI
yufkaları 3,4 parmak eninde uzun uzun kesin ,helvanızı ezin 1 yemek kaşığı kadar yufkanın ucuna koyup üçgen şeklinde sarın sıvı yağda kızartın üzerine pudra şekeri ekip sıcak sıcak servis yapın
balık arkasından servis edebileceğiniz kolay nefis bir tatlı
3 yorum:
CANIM MERHABA,BU GÜZEL VE DEĞİŞİK TATLI İÇİN ÇOOK TEŞEKKÜRLER ELLEİRNE SAĞLIK.ŞİMDİ YAYINLADIM,GENE BEKLERİM,SELAMLAR SEVGİLER....
Canım ellerine sağlık,bu güzel tarifin 115.sırada yayında,pşdeni mi bulamadın,sıra numarası vermiş olmam lazım,sıra numarası ıle bulman kolay olur dıye dusunuyorum,prevıerden ya da yanındakı numaralardan oncekı sayfalara gecebılıyorsun,bulamazsan haberım olsun,katılımın ıcın tesekkur edıyorum,ıyı ıftarlar,sevgıler
http://cafemis.com
merhabalaar:)
sayfanız öyle hoşş öyle cici ki..
bayıldım..
seve seve izleyiciniz oldum hemen...
bende sizi beklerim sayfama..
gönül dolusu sevgilerimle..
:))
ben gezmeye dewam ediyorum sayfanızda..
sanırıımö çıkmak mümkün olmayacak pekk:))
Yorum Gönder