18 Kasım 2011 Cuma

NIVEA GÜZELLİĞİN SIRRI


Nivea repair & care ürününü kahvaltı etkinliğimizden itibaren kullanıyorum özellikle kışa girdiğimiz bu aylar da cildimde oluşan kuruma ve pullanmanın kaybolduğunu gördüm. Çoğu krem gibi yağlılık hissi uyandırmıyor bende.
Komşularıma testerları dağıttım hele ki cildi çok kuru olan komşularım yağlanma yapmadan yumuşacık oldu cildim diyorlar.
Ahhh heleki bulaşık yıkadıktan sonra eller mavoluyor pardon mahvoluyor(du) Nivea repair ile artık o kuruluk yok oldu...

Hele Kızım sabah çok erken işe gidiyor elleri çatlıyor kanıyor bazen hatta =( ama düzenli kullandığından beri NİVEA yla çatlamaları geçti.Ee genç bir kız için bu önemlidir. =)
Zamana malesef meydan okuyamıyoruz ve hücre yenilenmemiz eskisi gibi değil bunun içinde Q10 ürününü geliştirmiş NİVEA uzmanları. özellikle dışarı çıkarken cildime uyguluyorum ki içerisindeki güneş den koruyan özelliği sayesinde hem hücre yenilemesi oluşuyor hemde güneşin zararlarından koruyorum cildimi.Kırışıklığım çok olmasa da yıllar biraz benim cildimde de kendini belli ediyor.Q10 NIVEA biz bayanlar için doğal botoks olmuş diyorum... Ama o yıpranmanın azaldığını farkettim hele kokusu çok güzel, cildinize sürerken sizi rahatlatan bir kokusu var.Gördüm ki çoğumuzun şikayetçi olduğu göz çevresi kırşıkları için de kremleri varmış. En kısa zamanda ondan bir adet alacağım..Kaz ayaklarımızdan kurtulma vakti geldi :)
İlkokula giden yeğenim bile öperken teyzecim pamuk gibi olmuş yanakların diyor.Bu cümle dünyalara bedel... artık bol bol öpersin dedim bende .

TEŞEKKÜRLER NIVEA ...



2 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

onarıcı bakımdan ben de memnun kaldım....

cafemis dedi ki...

Merhaba,teşekkür ederim,Konyaya geldiğinizde görüşmeyi ben de çok isterim,Allaha emanet olun,sevgilerimle