6 Şubat 2012 Pazartesi

KURU FASULYE


MALZEMELER
1,5 bardak kuru fasulye
6,7 tane kuru biber
1 tane kuru soğan
salça,tuz
zeytin yağ
YAPILIŞI
akşamdan ıslattığınız kuru fasulyeyi haşlayın sonra o suyunu süzün ,tencereye kuru soğanı doğrayın pembeleşince salçasını ilave edin az kavrulsun yanmasın haşlanmış fasulyeyi koyup suyunu verin tuzunu atın kaynamaya başlayınca kuru biberleri atın yemeğin suyu özleşince kapatın ocağınızı
fasulyenin yanında olmazsa olmazı pilav hadi pilavlarımızıda yapalım, yanına karışık turşu tam kış yemeği oldu afiyet olsun hepinize

2 yorum:

pembe kekik dedi ki...

Ellerine sağlık.Ben de mutlaka kuru biber atarım.Sevgiler.

bir kase lezzet dedi ki...

mmmmm
ellerine sağlık canım
:)))