8 Kasım 2014 Cumartesi

FIRINDA BAGET



MALZEMELER
baget 
1 yemek kaşığı salça,karabiber , tuz 
yarım kahve fincanı zeytinyağ 
1 tane kuru soğan 
patates
üzerini kapatmak için folyo
YAPILIŞI
bagetleri yıkayalım patatesleri  soyup  uzun bölelim,soğanı soyup uzun doğrayalım tüm malzemeleri geniş bir kabın içinde karıştıralım bir saat kadar dolapta beklesin borcamın içine yerleştirelim üzerini folyo ile kapatalım 200 derece fırında suyunu salıp çekene kadar pişirelim son 10 dakika folyoyu çıkarın üzeri kızarsın 
ben bu yemeği su koymadan kendi suyu ile pişirdim siz sulu olsun isterseniz 1 su bardağı su ekleyin fırına koymadan 
AFİYET OLSUN 

1 yorum:

HÜLYA DEDEOĞLU dedi ki...

Ellerine saglik