8 Nisan 2010 Perşembe

KARNABAHAR YEMEĞİ



MALZEMELER

1 orta boy karnabahar

10 tane küçük soğan

1 tane soğan

salça, tuz ,yağ
1 tane havuç
3 tane domates


YAPILIŞI

Karnabaharı dallara ayırın yıkayın,soğanları soyun bıçakla delin. tencerede suyu kaynatın

Karnabahar ve soğanları koyun tuz atın 3dakika sonra ocağı kapatın süzmeden 20 dakika bekletin sonra suyunu süzün.1tane soğanı doğrayın yağla tencerede kavurun,üzerine salça ve rendelediğiniz domatesi koyun biraz kavrulsun karnabahar,soğan,havucu ilave edin Tuzunu koyun üzerini kapatcak kadar sıcak su koyun 10 dakika kaynasın tamamdır.

AFİYETOLSUN

Hiç yorum yok: