PASTA,KURABİYE,BÖREK,ET VE SEBZE YEMEKLERİ ,SALATALAR " aradığınızı bulabileceğiniz lezzetli bir blog
27 Nisan 2010 Salı
PALAMUT BALIĞI
Palamut balığını ilk kez aldım ve yedim benim damak zevkime göre değil bir dahada pişirmem,ekşimsi bir tadı var , beğendiklerimi paylaşıyorum sizlerle bir de beğenmediğimi yayınlamak istedim,belki siz seversiniz damak zevkinize uygun olabilir
MALZEMELER
2 adet palamut (ben iki tane kullandım,isteğe bağlı değişebilir)
kızartmalık yağ
un,tuz
YAPILIŞI
aldığım yerde temizletip dilimlettim,Palamutlar yıkanır,yıkandıktan sonra muhakkak kurulayalım,böylece balığın una daha iyi bulanmasını sağlarız . unlayıp,tuzumuzuda ununun içine karıştırıp, tavaya atalım, tavanın kızgın olmasına dikkat edelim kızarana kadar pişirelim,ben balığın yanına soğan soteyi çok yakıştırıyorum aşağıda tarifini verdim .AFİYETOLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder