9 Ekim 2011 Pazar

KABAK ÇİÇEĞİ KIZARTMASI


yıllar önce ödemişte yemiştim (kulakları çınlasın şerife abla yapmıştı) çok hoşuma gitmişti o zamandan bu yana aklımda yapmak ama kabak çiçeği bulamıyordum, pazarda görünce hemen aldım kabak çiçeği bulursanız deneyin
şimdi sırada dolması var bir günde onu yapayım paylaşırım sizlerle



MALZEMELER
kabak çiçeği
1 yumurta
un,tuz,su
sıvı yağ
YAPILIŞI
karnabahar kızartması yaptınız hamur gibi ,hamuru hazırlayın çiçekleri içine batırıp kızgın yağda kızartın sıcak sıcak soğumadan tüketin.
AFİYETOLSUN

1 yorum:

fatosun mutfagından... dedi ki...

çok güzell görünüyorlar..ellerine sağlık..