18 Temmuz 2012 Çarşamba

TEŞEKKÜRLER PASTAVİLLA


              

Pastavilla Makarnaya Anadolu Konsepti


Tüm makarna çeşitlerinin ambalajında doğanın ve doğallığın sembolü olan yeşili kullanan Pastavilla, sınırlı sayıda üretilecek ve sadece burgu, kelebek, çubuk ve erişte çeşitlerinde kullanılacak olan ‘Anadolu Konseptli’ ambalaj tasarımını 16 Şubat – 28 Mart tarihleri arasında Migros mağazalarında lezzet düşkünleri ile buluşturuyor



Anadolu’nun en kaliteli buğdaylarını kullanarak, tüketiciye doğallık, tazelik ve lezzeti sunan makarna ustası Pastavilla, burgu, kelebek, çubuk ve erişte çeşitlerinin ambalajlarını Anadolu’nun motifleriyle süslüyor.

Lezzet ve görselliğiyle bir bütünlük içinde tüketiciye sunulacak olan ürünler, yeni ambalajlarında, “çini tabak”, “tahta kaşık” gibi Anadolu’nun simgesi haline gelen görüntüleri taşıyacak.

Pastavilla’nın sınırlı sayıda üreteceği, ‘Anadolu Konseptli’, burgu, kelebek, çubuk ve erişte çeşitleri, 16 Şubat–28 Mart tarihleri arasında sadece Migros mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Önceki yıl yenilenen ambalajında doğallığın simgesi olan yeşili sahiplenen Pastavilla, damaklarda bıraktığı unutulmaz lezzetleri, görsel bütünlük oluşturarak daha geniş kesimlere ulaştırmayı hedefliyor.




Ayrıntılı Bilgi İçin;
Gökçe Dölek / Lobby Halkla İlişkiler/ Medya İlişkileri Direktörü
Tel : 0212 284 63 63
Gsm: 0 530 370 65 13

1 yorum:

mandalincikmazi dedi ki...

Pastavilla gerçekten çok güzel
tansiyon hastası olan bir arkadaşım için hiç tuz kullanmadan makarnayı haşlamama rağmen hiç yapışmıyor ve tabi çok lezzetli
afiyetler olsun......