6 adet tavuk kalça
1 adet kabak
1 adet havuç
1 paket krema
1 paket kremalı mantar çorbası
Üzeri İçin:
• 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
YAPILIŞI
Tavuklar yıkanıp süzülmeye bırakılır. Suları süzüldükten sonra istenilen baharat ve bir miktar yağ ile tavuklar harmanlanır ve fırın tepsisine yada borcama dizilir. Havuç ve kabak rendenin iri tarafıyla rendelenir ve suları iyice sıkılarak dizdigimiz tavukların üst tarafına eşit miktarda serpiştirilir. Daha sonra bir paket kremalı mantar çorbası tavuklarin üzerine dökülür ve en üste de krema eşit miktarda yayılır.
Tavuklar yıkanıp süzülmeye bırakılır. Suları süzüldükten sonra istenilen baharat ve bir miktar yağ ile tavuklar harmanlanır ve fırın tepsisine yada borcama dizilir. Havuç ve kabak rendenin iri tarafıyla rendelenir ve suları iyice sıkılarak dizdigimiz tavukların üst tarafına eşit miktarda serpiştirilir. Daha sonra bir paket kremalı mantar çorbası tavuklarin üzerine dökülür ve en üste de krema eşit miktarda yayılır.
1 yorum:
mantar çorbalı yemekleri çok beğeniyorum ellerine sağlık..sevgiler..
Yorum Gönder