21 Nisan 2010 Çarşamba

ELMALI BÜSKÜVİ PASTASI




MALZEMELER

1 büyük paket petibör bisküvi

4 büyük golden elma

KREMASI

3,5 su bardağı süt

8 yemek kaşığı şeker

2 yemek kaşığı mısır nişastası

2 yemek kaşığı un

2 yumurta

1 paket vanilya

150 gr. Margarin

ÜZERİ İÇİN

1 çay bardağı dövülmüş ceviz

veya Hindistan cevizi





YAPILIŞI

Bisküvileri kırıp, elmaları rendeleyip karıştırdım,tepsiye boşaltıp elimle bastırıp üzerini düzeltim,Krema malzemelerini karıştırıp pişirdim biraz ılınınca tepsinin üzerine döktüm üzerine cevizSerptim isterseniz Hindistan cevizide serpin buzdolabında bir gece beklettim.

AFİYETOLSUN

Hiç yorum yok: