MALZEMELER
1 büyük paket petibör bisküvi
4 büyük golden elma
KREMASI
3,5 su bardağı süt
8 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı mısır nişastası
2 yemek kaşığı un
2 yumurta
1 paket vanilya
150 gr. Margarin
ÜZERİ İÇİN
veya Hindistan cevizi
YAPILIŞI
Bisküvileri kırıp, elmaları rendeleyip karıştırdım,tepsiye boşaltıp elimle bastırıp üzerini düzeltim,Krema malzemelerini karıştırıp pişirdim biraz ılınınca tepsinin üzerine döktüm üzerine cevizSerptim isterseniz Hindistan cevizide serpin buzdolabında bir gece beklettim.
AFİYETOLSUN
PASTA,KURABİYE,BÖREK,ET VE SEBZE YEMEKLERİ ,SALATALAR " aradığınızı bulabileceğiniz lezzetli bir blog
21 Nisan 2010 Çarşamba
ELMALI BÜSKÜVİ PASTASI
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder