MALZEMELER
Kişi sayısına göre levrek
zeytin yağ ,tuz
YAPILIŞIBenim balık bir taneydi kızım arkadaşlarıyla güzel bahçeye balık yemeğe gitmişti bende çok seviyorum diye bir tanede bana almış temizletmiş bende fırında ızgara yaptım balıkda çok taze olduğundan harika oldu,gelelim nasıl yaptığıma güzelce yıkadım balığı suyu süzüldü iki yerinden çizik attım tuzladım fırçayla her tarafına zeytin yağ sürdüm fırını ızgara ayarında ısıttım telinide yağladım balığı üzerine koydum bir alt rafa tepsi koydum akan yağ fırını kirletmesin üstü kızarınca çevirdim çok çabuk pişiyor yağda kızaran biraz ağır oluyor ,fırında daha hafif oluyor.yanınada soğan salatası yaptım maydanozlu acılı AFİYETOLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder