MALZEMELER
1Kilo un
tuz
su
İÇ MALZEMESİ
Ispanak
Çökelek
Pul acı biber
Tuz
YAPILIŞI
Kulak memesi yumuşaklığında hamurunuzu yoğurun yarım saat kadar dinlensin.
Yıkamış olduğunuz ıspanakları doğrayın üzerine çökeleği ve biberi koyup karıştırın
Hamurdan portakaldan az küçük bezeler yapın oklavayla açın açtığınız yufkanın yarısına hazırladığınız içten koyun üzerine tuzunu ekip kapatın uçlarına parmaklarınızla iyice bastırın pişerken açılmasın.ben pizza tavasında pişirdim,teflon tavadada pişirebilirsiniz .
Pişirdiğiniz gözlemeleri yağlayıp ,isterseniz yağlamadan tüketebilirsiniz
Ispanağın tuzunu sonradan koymamın sebebi sulanmaması için.
AFİYETOLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder