MALZEMELER
1 tavuk göğsü
yarım su bardağı tel şehriye
1,5 litre su ve tavuk suyu
tuz
TERBİYESİ
1 limon suyu 1 yumurta sarısı,1 kaşık un,
ÜZERİ İÇİN
tere yağ
YAPILIŞI
Tavuk etlerini haşladım ve didikledim. Ardından suyu ve tavuk suyunu kaynattım şehriyeleri koydum biraz pişince didiklediğim tavuk etlerini ve tuzunu ilave ettim Şehriyeler pişince bir kapta 1 limon suyu, 1 kaşık un ve 1 yumurtanın sarısını güzelce çırpıp çorbaya yedirdim 5 dakika daha kaynattım,tereyağını tavada kızdırıp tencereye boşalttım. Sıcak servis ediniz.
AFİYETOLSUN
PASTA,KURABİYE,BÖREK,ET VE SEBZE YEMEKLERİ ,SALATALAR " aradığınızı bulabileceğiniz lezzetli bir blog
27 Nisan 2010 Salı
TAVUKLU TEL ŞEHRİYE ÇORBASI ( TERBİYELİ )
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder