13 Şubat 2012 Pazartesi

tel şehriyeli bulgur pilavı


MALZEMELER
1 bardak tel şehriye
1 bardak pilavlık bulgur
tereyağ
sıvı yağ
1 adet knor bulyon yada tavuk suyu
YAPILIŞI
sıvı yağda tel şehriyeyi kavurun üzerine bulguru ilave edin karıştırın az kavrulsun 1 kaşık tereyağ ilave edin suyunu ve tuzunu verin 3 bardak yeterli bulyonu koyup ocağın altını kısın suyunu çekince ocağı kapatın biraz demlensin servis yapın.
AFİYETOLSUN

4 yorum:

Cafe Portakal dedi ki...

ellerine sağlık ablacım
sevgiler

ihlamurcum dedi ki...

Müjgancım, ben bu tadı öğreneli çok olmadı, meğer ne de güzel oluyormuş.Ellerin dert görmesin

Emine ŞAHİN dedi ki...

ellerinize sağlık lezzetli görünüyor :)) Sevgilerimle...

CANBOGAZDAN dedi ki...

Ben de sik yaparim bunu cok pratik oluyor, ellerine saglik ablacim. Opuyorum, sevgiler...