MALZEMELER
1 bardak tel şehriye
1 bardak pilavlık bulgur
tereyağ
sıvı yağ
1 adet knor bulyon yada tavuk suyu
YAPILIŞI
sıvı yağda tel şehriyeyi kavurun üzerine bulguru ilave edin karıştırın az kavrulsun 1 kaşık tereyağ ilave edin suyunu ve tuzunu verin 3 bardak yeterli bulyonu koyup ocağın altını kısın suyunu çekince ocağı kapatın biraz demlensin servis yapın.
AFİYETOLSUN
4 yorum:
ellerine sağlık ablacım
sevgiler
Müjgancım, ben bu tadı öğreneli çok olmadı, meğer ne de güzel oluyormuş.Ellerin dert görmesin
ellerinize sağlık lezzetli görünüyor :)) Sevgilerimle...
Ben de sik yaparim bunu cok pratik oluyor, ellerine saglik ablacim. Opuyorum, sevgiler...
Yorum Gönder