22 Temmuz 2013 Pazartesi

BAŞEMAL SOSLU KAŞARLI ET

MALZEMELER
yarım kilo kuşbaşı et , kavurmak için yağ
Beşamel sos için:
 2 yemek kaşığı un
2-3 yemek kaşığı tereyağ
1,5-2 su bardağı süt
Tuz, karabiber
üzeri için kaşar rendesi
YAPILIŞI
etleri  yağ koyduğumuz tencerede suyunu salıp çekene kadar kavuralım  fırın kabına boşaltalım  beşamal sosu pişirelim  Un ile sıvıyağ tavada hafif kavruluyor,süt verip koyulaşıncaya kadar pişirin kara biber ve tuzunu  atıp  etlerin üzerine dökün rendeledimiz aşarı serpin öceden ısınmış fırında kaşarlar eriyene kadar fırınlayın sıcak sıcak servis yapalım 


2 yorum:

Turuncu Tatlar dedi ki...

eline sağlık canım sevgiler..

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Elbasan tava gibi.. Ellerine sağlık Müjgancım..