MALZEMELER
yarım kilo kuşbaşı et , kavurmak için yağ
Beşamel sos için:
2 yemek kaşığı un
2-3 yemek kaşığı tereyağ
1,5-2 su bardağı süt
Tuz, karabiber
üzeri için kaşar rendesi
YAPILIŞI
etleri yağ koyduğumuz tencerede suyunu salıp çekene kadar kavuralım fırın kabına boşaltalım beşamal sosu pişirelim Un ile sıvıyağ tavada hafif kavruluyor,süt verip koyulaşıncaya kadar pişirin kara biber ve tuzunu atıp etlerin üzerine dökün rendeledimiz aşarı serpin öceden ısınmış fırında kaşarlar eriyene kadar fırınlayın sıcak sıcak servis yapalım
2 yorum:
eline sağlık canım sevgiler..
Elbasan tava gibi.. Ellerine sağlık Müjgancım..
Yorum Gönder