MALZEMELER
3 yufka
1 bardak su
yarım bardak sıvı yağ
İÇİ İÇİN
yarım kilo ıspanak
250 grm çökelek
tuz,kara biber
ÜZERİ İÇİN
3 kaşık yoğurt
1 yumurta
3 kaşık sıvıyağ
YAPILIŞI
ıspanakları yıkayıp doğrayalım diğer malzemelerle karıştıralım tezgaha bir yufkayı açalım su ve yağı karıştırıp fırçayla sürelim ortadan ikiye keselim geniş tarafına ıspanaklı harcımızdan koyup saralım yuvarlayıp tepsinin ortasına koyalım diğerlerinede aynı şekilde yapıp ilk koyduğumuz yufkanın etrafına dolıyalım üzerine yoğurt ,yumurta ve yağı karıştırıp sürelim 200 derecede pişirelim
AFİYET OLSUN
4 yorum:
olsada yesem dedim canım.ellerine sağlık.sevgiler.
istanbul yemek şirketleri
ellerine saglik Mujgan ablacim. sen yaptiysan eminim cok lezzetlidir. sevgiler, Şeyda :)
Müjgancım; döktürmüşsün yiine canım, ellerine sağlık.. Sevgiler..
Yorum Gönder